BRM 300 Bunnik [Na winters fietsgenot]

In maart al een 300km rijden...dat gaat de uitdaging worden. Er gaat in ieder geval wat regen vallen en laten we hopen dat het meevalt.
Start om 8:00 en dat scheelt want dan zijn we ook een uur eerder terug. De eerste controle is bij een Shell-tankstation vlak voor de Moerdijkbruggen. Hierna rijden we naar Rijsbergen voor de tweede controle.
Via Tilburg en Oisterwijk Vervolgen we onze weg in de richting van 's-Hertogenbosch. De derde controle is ingericht thuis bij Frank, de organisator van deze tocht.
Na een kop soep en broodje Vervolgen we onze weg richting Nijmegen. Inmiddels is het begonnen te regenen. Kleine buitjes met tussenpozen maar voldoende om er nat van te worden.
Midden in Arnhem is er nog een controle bij de McDonalds. Voldoende om even wat warms tot je te nemen waarna de laatste 60km naar Bunnik afgelegd moeten gaan worden.

We hebben de winter goed doorstaan en de serie van 12 brevetten in de RRTY competitie zullen nu wel gehaald gaan worden. We komen met dit brevet op 9 maanden uit.

BRM#013 RRTY#9

Reacties